Fiskegruppa 2017

Etter gjenopptakelsen av Fiskegruppa i 2014 har vi hatt flere spennende aktiviteter og bra engasjement.

I 2017 ble Krokodillevannet åpnet for fiske og det er har vært flere hyggelige opplevelser der oppe. Mange av oss har fått flott ørret som bildene under viser. Husk at det er 3 årskull i vannet og skulle dere få noen av de minste, prøv å sette de ut igjen for fortsatt bra fiske i årene som kommer.

Dette med utsetting gjelder ikke i Damtjern, Svangtjern, Olasæter- eller Kvilartjern. Her er det for mye fisk. Ta den med hjem og spis den.

Det har ikke vært mye aktivitet i Damtjern i 2017. Norges Jeger og Fiske Forbund skulle komme og sette ruser i Damtjern, men dette skjedde ikke. Jon Erik Wee er i kontakt med dem for å få dette til i 2018. Damtjern er overbefolket av småfisk samtidig som tjernet er for dypt for ordinært garnfiske.

Det ble også satt ut ørret i vannene rundt Harehopp i juni 2017, og vi håper suksessen i Krokodillevannet vil gjenta seg der oppe. Her er det derfor fiskeforbud de neste 3 årene, men om noen ser vak, ønskes tilbakemeldinger.

Husk å kjøpe fiskekort og vær med å støtte aktivitetene som Flå Østre Grunneierlag jobber med for å bedre fisket i området vårt. Men i Svangtjern gjelder imidlertid medlemskap i vellet som fiskekort.

Bilder: Fisk hentet fra Krokodillevann 2017