Bjørn Axel Gran, 23. mars 2014 21:52
Kan glede alle Harehopp sine venner med at døra nå er gravd fram! Det er riktignok langt ned til døra, så det krever litt akrobatikk å komme ned. Ta med spade da snø vil blåse ned foran døra. Utsikten på Harehopp er hvit, men med vinden på lørdag var det suverent å drikke kaffe på et vindstille sted. Forøvrig - vær forsiktig i tåke - da det til tider er langt melllom markeringene. På lørdag var kun 30m sikt (pga lavt skydekke og snø).
Karin Borg og Tom Ingebrigtsen, 21. mars 2014 10:41
Vi har brukt vår hytte mye i vinter og setter stor pris på den jobben som Ingar Ekeren har gjort. Når det er lagt ut info på nettsiden til vassfarfjellet.no om at vi må kontakte han før vi reiser opp, har vi gjort dette. Noen ganger blitt advart mot å reise opp på grunn av ekstremvær og da blitt hjemme.Dersom noen ikke har fulgt denne oppfordringen om å ta kontakt, er det ikke merkelig at dere har kommet opp til umåkt innkjørsel/stikkveg. Synes den kritikken som er lagt ut her er noe i overkant sett i lys av det været som har vært denne vinteren. Synes ellers ideen om årskort på bommen for oss som betaler veiavgiften, og økt bomavgift for de som ikke vil være er en veldig godt forslag som støttes av oss.Takk igjen Ingar Ekeren for en fantastisk utført jobb i vinter,og vi håper du også er her neste sesong.
Ole Peder Nordheim, 20. mars 2014 20:35
Jeg ønsker å rette en stor takk til styret for en godt tilrettelagt og vel gjennomført generalforsamling. Med mange ulike fortsentninger og ulike interresser blant velets medlemmer er det en utfordring og vanskelig ballansekunst å komme gjennom generalforsamlingen - det lykkes dere godt med. Med de til dels sterke sunspunkter og ytrlinger som er lagt frem på gjesteboken og vinterens brøyting og styrets beslutning om å akseptere henstillingen om ekstra økonomisk bidrag, føler jeg også behov for å si at dere gjorde det eneste rette. Situasjonen har vært helt ekstraordinær og Ingar har i denne situasjonen gjort det han har maktet for å tilfredsstille oss krevende hytteeiere. Lykke til videre med veiavtale og anbudsrunde for neste års brøyting.
Kjetil Slettbakk og Oddbjørg Hay, 13. mars 2014 17:23
Damtjernhallin. Vi må ha forståelse for at ikke alle veier kan være like farbare til alle tider med slike nedbørsmengder. Vi opplevde dette og at aksling på snøfresen havarerte. Ingar hadde det ikke godt, Han skiftet aksling i snøføyka men var like blid som det vi ellers opplever. Det går å kontakte brøytemannskapene for å orientere oss om situasjonen i slike tilfeller. Kravene til brøytemannskapene kan lett bli urimelige. Vi får heller angripe værgudene. I dag 14 Mars har vi hatt 3 dager med sol og ( påskevær ) Håper vi får oppleve denne værtypen når Påsken starter. Mvh Kjetil og Oddbjørg
Ingar Ekeren, 10. mars 2014 17:28
Hei alle hytte eiere Ser at det ikke er alle som er fornøyd med jobben som blir gjort med brøytingen,det med må jeg bare beklage. Har ikke fått så mange klagene på jobben jeg har gjort i Vassfarfjellet di 6 årene jeg har hatt brøytingen. Denna vintern her har jeg fått noen klager som jeg skjønner veldig godt,men når dere kommer på fjellet og ser hvor mye snø det er og hvor ille været er så har di fleste full forståelse på at dem må gå litt til hytten. Fra snøværet begynte ca.20 Desember og frem til nå har jeg personlig sittet ca.900 timer i traktorn i tilegg så har jeg leid inn noe hjelp,så som dere sikkert skjønner så har jeg prøvd å gjøre mitt beste. Ser at Svein Fossheim skriver at jeg har monopol på brøytingen men det er feil dette er en åpen anbudskonkurranse som alle kan gi pris på men det er ikke akkurat kø med folk som vil påta seg slik brøyting i høyfjellet. Nå skal brøytingen ut på anbud til høsten så da får vi se om det er så mange som gir tilbud.Jeg vurdere faktisk å ikke gi pris for å se om brøytingen blir bedre og det en jo en fordel for dere. Dere må bare si ifra hvis dere ikke er fornøyd med brøytingen som blir gjort er stort sett oppi fjellet og passer på at dere kommer frem er å treffe på tlf.90044089. Når det gjelder klagen til Svein fossheim så vil han ha brøytet frem til garasjen som ikke er mulig nå p.g.a di store snømengdene som er i fjellet noe han ikke forstår dessverre. Nå begynner jeg å få åpnet di fleste veiene står igjen litt på H 22 som jeg satser på å få åpnet til helgen.Det er så mye tung snø at jeg ikke greier det med traktor må bruke hjullaster/graver å da tar det lang tid å få åpnet en vei. Mvh.Ingar Ekeren
Trond Steinsvik, 9. mars 2014 10:07
Svar til Svein Fossheim Jeg er glad det er Ingar og fam.Ekern som har brøytinga.. Hva har vi å klage på. Hovedveiene har vært godt brøyta/strødd og åpne. Det vel det som er første pri. Stikkveier og gårdsplass kommer vel som 2 pri.. Har vært mange turer på hytta i vinter. Makan til god jobb Ingar og co.har gjort. Jeg har også kommet opp når stikkveien ikke har vært brøyta. Men har hatt "forståelse" for at hovedveien er første pri.. Vi har vel ikke hatt makan til vind og snø i Skarsdalen på så lenge jeg kan huske. Fam.og jeg har hatt hytte her i over 30 år.. Takker for en god jobb i vinter av Ingar og fam Ekern.. Tror det er mange av oss hytte eiere som er fornøyde med jobben fam Ekern har gjort både sommer og vinter... Har også et forslag om hvordan alle kan betale for brøyting/vedlikehold av veg: Vi kan innføre årskort for velets medlemmer i bommen. Høyere pris for enkeltbetaling for ikke medlemmer. Da får De som ikke er medlemmer av velet også betale for bruk/vedlikehold/brøyting som de har hatt "gratis" i alle år..
1  2  3  4  5  6  Neste side