Fullt navn kreves, anonyme innlegg vil bli slettet.

Skriv nytt innlegg


Jan Egil Melvik, 26. august 2016 16:00
Vedrørende bruk av gjesteboken er det kommet inn kommentar om at noen ikke bruker Facebook og heller ikke ønsker å gjøre det. Det er jo ikke optimalt og de dette gjelder kan gjerne gi beskjed slik at styret vet hvor mange det dreier seg om. Mitt forslag er at man likevel vurderer å registrere seg på Facebook, men angi minimal informasjon i profilen (kun navn) og angir at man ikke er aktiv og kun er medlem for å følge visse grupper. Under personverninnstilling kan man sette max restriksjoner slik at andre ikke kan se venner etc. Man vil vel dermed neppe være mer eksponert på internett enn om navnet står i den gamle gjesteboken til Skarsdalen Vel. Facebook har vel blitt et ganske standard medium for grupper som oss og det finnes andre grupper der som er relevante for oss, som Harehopp- gruppa og andre grupper i Vassfaret etc. Så det er vel i tiden at vi nå har en gruppe der..
Jan Egil Melvik, 23. august 2016 23:10
Som en erstatning for denne gjesteboken er det nå opprettet en lukket gruppe på Facebook for Skarsdalen Vel. Vi håper at samtlige medlemmer av vellet kan bruke denne fra nå av. Facebook-gruppen finner dere her: https://www.facebook.com/groups/1010512345692543/ Styret har vurdert dette og ønsker også at denne gjesteboken fjernes etter hvert. Facebook gir en del funksjonelle fordeler i forhold til denne gjesteboken f.eks ved at man kan få beskjed om nye innlegg, tilgang via app på mobilen etc. En del diskusjoner kan med fordel holdes internt i vellet og gruppen er derfor lukket. Gå til Facebook-gruppen, søk om medlemskap og kom gjerne med innlegg!!
Roar Haaland Johansen, 9. august 2016 15:59
Hei Rolf Arild, Vannet er ikke surt, det ble målt pH verdi i fjor og mener bestemt å huske at det ligger på rett rundt 6. Dette helt OK for ørret. Vi snakker hele tiden sammen med grunneierne og har jo alle ønske om at Damtjern vil bli bedre. Vi her foretatt tynningsfikse i fjor, og testet igjen for ca 4 uker siden med 3 garn og fikk 12 fisk. Damtjern er meget dypt for å være ørretvann, skal måle dybde nå til helgen, noe som trolig spiller en viktig rolle i mangel på mat for fisken. Jobber med å søker mer kunnskap blant annet via Norges Jeger og Fiskerforbund. Oppdater med mer informasjon så fort som mulig. I mellomtiden kan både Svarttjern og Svangtjern anbefales. Ring gjerne om det er flere spørsmål. Mvh Roar H. Johansen 90636095 Fiskegruppa
Rolf Arild Johansen, 1. august 2016 15:50
Hei, Spørsmål til fiskegruppa: Hva skjer med Damtjern, er det noen planer fremover - gror også igjen av grønske, er vannet surt?
Svein-Håvard Sletten, 15. mai 2016 19:54
Jeg har fått "liv" i det gamle kameraet igjen. Vi får nyte det så lenge det sender bilder. Jeg jobber sammen med Skarsdalen vel for å finne gode løsninger for webkamera i framtiden. Til orientering er det fortsatt skiføre i fjellet :-) God pinse og 17. mai.
Svein-Håvard Sletten, 30. april 2016 21:23
Hei. Beklager å måtte si at webkameraet er ute av drift på ubestemt tid. Kameraet er utdatert og "snakker" ikke bra sammen med ny ruter. Jeg vet ikke når jeg får anledning til kjøpe nytt utstyr og oppgradere anlegget. Håper å få det til før sommerferien. Beklager så masse!
1  2  3  4  5  6  7  8  9  10  Neste side