Lars Ove Christoffersen, 29. september 2014 19:14
Hva er stemningen for å få til/legge frem et forslag om å bygge et samlingsted i skarsdalen ala lavoen ved barnebakken på Høgevarde? Den ser kjemefin ut. Hadde man fått med grunneierne hadde det ikke blitt mange tusenlappene på hver hytteeier. Kunne kanskje blitt litt mer liv å røre her inne. For øvrig har jeg god tro på ny brøyte avtale med Ganderudbakken. Han er lokal Proff Entrepenør og har sikkert mye bra folk og utstyr. Jeg ønsker at veien inn til min hytte blir brøytet tilfredstillende på vinterstid igjen. De siste 2 åra ble det bare dårligere og dårligere brøytet inn til meg. (helt til det stoppet opp i vinter) For meg er det like viktig at stikkvei inn er måkt og fremkommelig som om det er noen cm på hovedvei. Derfor mener jeg at disse to, stikkvei og hovedvei ikke burde brøytes av samme traktor men bli brøytet uavhengig av hverandre.
Kjetil Slettbakk og Oddbjørg Hay, 26. september 2014 13:47
Det har kommet mange utsagn i forbindelse med brøyting. Noe er usaklig og signaliserer mangel på praktisk forståelse. Til lags åt alle kan ingen gjera stemmer her. Vi har brukt hytta vår i Damtjernhallin i 14 år og kun sist vinter, på det verste, var stikkvegen dårlig brøytet og vi måtte vente litt på traktoren. Det er da, som det refereres til, viktig å kunne kontakte brøytemannskapene. Det er bra at man bryr seg, men å gjemme seg bak ANONYME innlegg, i denne debatten, er useriøst. Vis ansikt og stå for meningene. For øvrig ønsker vi hyttefolkene en god vinter.
Hytteeier i skarsdalen, 16. juli 2014 21:03
Håper nå at snøbrøytingen videre kan bli mer stabil og at neste mann som tar på seg oppgaven gjør mange av oss mer fornøyde. Nå er det slik at de som brøyter er selvstendig næringsdrivende. Det kommer fine vintre og det kommer tøffe vintre. Betaling for jobben er en avtale som inngås på forhånd og den bør følges. Fine vintre betyr god betaling for brøyting. Harde vintre betyr mer arbeide for pengene. Så er er brøyting av sideveier. Man kan ikke inngå en avtale, ta imot penger for så å bruke dem på noe annet. De penga er øremerket det de er ment for, nemlig å brøyte stikk vei til hytta til den aktuelle hytta. Så til den frivillige innbetaling på 1000kr som kom. Det burde kommet inn ca 250000kr. Dvs at det er nærmere 100stk som ikke betalte. Håper ikke de klager på veien med det første. Nå kunne den ha blitt oppruster bedre hvis alle hadde bidratt. Min avslutning er at jeg håper at veien blir rustet opp etter vinteren og at neste mann som tar på seg brøyte oppgaven er voksen nok til oppgaven og har skikkelig og moderne utstyr. Ingen ting stoppe en moderne traktor i dag hvis den er i orden
Ingar Ekeren, 21. mai 2014 16:03
Hei alle hytteeiere. Vil takke dere for et godt samarbeid i di 6 årene jeg har hatt brøytingen og håper dere har vært fornøyd med jobben som har blitt gjort. Vil også takke di av dere som skjønte at den siste vintern må hå kostet mye og dere foretok en ekstrainnbetaling for å dekke mer kostnader med brøyting og skader på veg ved snøsmelting. Nå viser det seg så langt at snøsmelting har gått bra,bedre en jeg fryktet. Det er som er veldig synd oppi alt er at nå har veilaget bestemt at jeg ikke skal få mer av ekstrainnbetaling en kr.50 000,- til opplysning så kom det inn ca.150 000,- Det som er bra er jo da at veilaget har ca. 100 000,- som dem kan bruke på å ruste opp vegen eventuelt burte velet ha pengene til diverse ting som nettside,stier,infotavler,etc...... Syns jeg må skrive litt om det så dere hytteeiere veit også hva som skjer. Mvh. Ingar Ekeren
Bjørn Axel Gran, 23. mars 2014 21:52
Kan glede alle Harehopp sine venner med at døra nå er gravd fram! Det er riktignok langt ned til døra, så det krever litt akrobatikk å komme ned. Ta med spade da snø vil blåse ned foran døra. Utsikten på Harehopp er hvit, men med vinden på lørdag var det suverent å drikke kaffe på et vindstille sted. Forøvrig - vær forsiktig i tåke - da det til tider er langt melllom markeringene. På lørdag var kun 30m sikt (pga lavt skydekke og snø).
Karin Borg og Tom Ingebrigtsen, 21. mars 2014 10:41
Vi har brukt vår hytte mye i vinter og setter stor pris på den jobben som Ingar Ekeren har gjort. Når det er lagt ut info på nettsiden til vassfarfjellet.no om at vi må kontakte han før vi reiser opp, har vi gjort dette. Noen ganger blitt advart mot å reise opp på grunn av ekstremvær og da blitt hjemme.Dersom noen ikke har fulgt denne oppfordringen om å ta kontakt, er det ikke merkelig at dere har kommet opp til umåkt innkjørsel/stikkveg. Synes den kritikken som er lagt ut her er noe i overkant sett i lys av det været som har vært denne vinteren. Synes ellers ideen om årskort på bommen for oss som betaler veiavgiften, og økt bomavgift for de som ikke vil være er en veldig godt forslag som støttes av oss.Takk igjen Ingar Ekeren for en fantastisk utført jobb i vinter,og vi håper du også er her neste sesong.
1  2  3  4  5  6  7  Neste side